Vakantieopvang


Je hond(en) meenemen op vakantie is niet altijd even makkelijk. Daarbij zijn er natuurlijk ook honden die je er helemaal geen plezier mee zult doen.
Daarom krijgen wij met regelmaat de vraag of wij een goede opvang weten. Dit bracht ons op het idee om op onze website een stukje in te richten waarop vraag en aanbod van vakantieverblijf wordt neergezet.

Bent u bereid om voor een vaste periode één of meerdere bassets op te vangen, laat het ons dan weten. Dan zullen wij dit op onze website plaatsen. Bij voorkeur ook graag uw wensen wat betreft de honden mochten er al honden in uw gezin zijn. En natuurlijk de gegevens waar u te bereiken bent. Indien u dit niet openbaar op het net wilt, kunnen wij dit ook per mail voor u beheren. In dat geval komt ons mailadres erbij en mail die wij ontvangen sturen we dan door.

Ook wanneer u een geschikte plek zoekt voor uw basset, dan kunt u dit op onze website kenbaar maken.

Zie het als een soort advertentie, maar dan uitsluitend voor en door liefhebbers van de bassetrasgroep. Wees dus bij voorkeur zo volledig mogelijk met uw tekst.

Bemiddelen onderling doen we niet, daar hebben we gewoon de tijd vaak niet voor.

Vakantie oppas aangeboden (4)
Vakantie oppas gevraagd (2)


Klik hier om een advertentie te plaatsen.
Wij zijn altijd op zoek naar gastgezinnen!

Lijkt het leuk om een periode voor een basset te zorgen, meld u dan aan. Lees uzelf nog wel even in over het ras, want in deze vertederende en leuke verpakking zit echt wel een HOND die uitermate eigenzinnig is met oren die er vooral voor de sier zitten!

Wij zoeken vooral hondenmensen, niet zozeer mensen met honden.
Meer informatie hierover vindt u hier.

SBHN

Kerklaan 26

9422 ED Smilde

bassetherplaatsen@gmail.com

© 2009-2014 - Stichting Basset Herplaatsen Nederland / Grafisch ontwerper dennisderks / Algemene voorwaarden